מסלולי לימודי משחק
המסלול הבסיסי של לימודי משחק בבית הספר למשחק מורכב מתוכנית בת 38 מפגשים של 5 ש"ל כל מפגש סה"כ 190 ש"ל.
בתום השנה מקבל התלמיד עוד כ-20 שעות לחזרות למופע גמר!
מסלול הלימודים בבית ספר למשחק הינו אופטימלי ומתאים לרמה של הגשת מונולוגים ודיאלוגים. תלמיד לא יעדר משעורי לימוד משחק ללא הודעה מוקדמת ויהיה זכאי לשעור תגבור אם העדרות מוצדקת!
שנה ב'
לשנה ב' יוגשו ללימודי משחק בוגרי בית הספר למשחק משנה א' שעמדו בכל המטלות ונבחרו עי צוות מורי בית הספר למשחק. ככלל שנה ב' הינה שנת הפקות בשנה זו מעלה הכיתה 2 מחזות: מקורית, וקלאסית תלמידי המכללה שותפים בעיצוב תלבושות ותפאורה. לעיתים הפקות מוצלחות משתתפות בפסטיבלים שונים ולעיתים ממשיכות "לרוץ" במקומות שונים.
המכללה מקימת "סדנאות יעודיות" לעובדי הוראה עו"ד אנשי מכירות וחברות הייטק, סדנאות אלו מתואמות עם המוסדות השונים (מסרים, ותהליכי תוכן) לעיתים הסדנאות מתקימות אצל הלקוחות השונים.
נוער -ילדים
המכללה מקימת סדנאות לימוד משחק לנוער וילדים סדנאות אלו מותאמות במיוחד לגילאים השונים תוך הקפדה על תכני הלימודים. בחופשת הקייץ מקיימת המכללה קיטנת נוער שוחר תאטרון.
בנוסף המכללה מפנה את התלמידים כבר במהלך הלימודים להפקות שונות סרטי סטודנטים, סרטי גמר של תיכוניים ועוד!
תלמידי בית ספר למשחק זכאים להחזר הוצאות בגין השתתפות בהפקות הנל.
מסלולי הלימוד השונים בבית הספר למשחק של עופרה ויינגרטן נבחנו במשך שנים ונותנות יחס נכון בין הצד התאורטי לבין הצד המעשי של הלימודים.
במסגרת לימודי משחק ניתנים שעורי בית שונים לתלמידים במסגרת אישית או כהכנה קבוצתית
הסטודיו למשחק מלמד את יסודות המשחק והתיאטרון עם מיטב המורים והשחקנים בארץ
המכללה החדשה למשחק היא בית ספר למשחק בו נלמדים יסודות המשחק והתיאטרון עם מיטב המורים והשחקנים בארץ.
המכללה קיימת החל משנת 2002 בניהול האומנותי של עופרה ויינגרטן.
הלימודים מאפשרים הקניית מיומנות בתחום במשחק הדרמתי הקומי ותפיסת הבמה של התלמיד. שיטת הלימודים מבוססת על שיטת סטניסלבסקי שפועלת על זיכרון חושים ויכולת התלמיד להזדהות קוגניטיבית עם הדמות המקום והמצב. במהלך שנת הלימודים נחשף התלמיד למגוון ניסיונות בתחום של עמידה על במה מול קהל, מצלמה וראי. תוך כדי התנסות במצבים שונים הלקוחים מאירועים בחיים של פרטים וקבוצות.
הרכב המורים הייחודי לבית הספר מאפשר לתלמיד היכרות מעמיקה עם צורות שונות של מקצועות הבמה. המורים פועלים תוך סינכרוניזציה מתאימה ביניהם לדוגמא עבודה על מונולוג מתוך מחזה קלאסי או ישראלי מקבל התלמיד התנסות בהיבטים שונים של נקודת המבט של הנושא על ידי כל מורה בהתאם לאישיות המורה ניסיונו ומקצועו. מורי המכללה
יש ללחוץ על כפתור העריכה כדי לשנות את הטקסט הזה. לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי צש בליא, צמוקו בלוקריה שיצמה ברורק.